-17%

Продолжен кабел сo 6 приклучоци и пренапонска – 1,5m | Commel

Commel

АРТ. 380-105
• Кабел: H05VV-F 3G1,5
• Должина на кабелот: 1,5 m
• Број на приклучници: 6 x 230 V ~ / 16 A
• Макс. оптоварување: 16 A / 3500 W
• Номинален напон: 250 V
• ЕАН: 3858883838800

550 ден 660 ден

Преносен приклучок со шест приклучоци 16 A 250 V ~ 3500 W со пренапонска заштита (H05VV-F 3G1,5 / 1,5 m)

brands

Должина на кабел

298

Склопка

299, 305