Како до лесно решение на прашањето за осветлување?-Многу лесно, нашите ѕидни светилки се многу практични и модерни.Лесни за поставување и користење.Неповторлив квалитет на светилките поддржан од најдобрите европски брендови  Commel и Lambario.Секој со двегодишна гаранција.Можете да изберете светилка со или без вграден  прекинувач.Располагаат со моќност почнувајќи од само 0,4W па до 2x36W пригодна за сите потреби.Ги има во бела, сива, и сребрена боја.

Showing all 10 results