Доколку сте добар домаќин, професионален работник или било кој друг што знае да ракува со алат – Ние ви стоиме на располагање.Заедно со врвните брендови  Makita и Ingco нудиме се што може да ви помогне и да ви го олесни секојдневниот живот.Почнувајќи од средувањето на градината, па до секаков електричен, батериски, градинарски алат… За вашата градина на располагање ги имаме електричните косилки на Makita и Ingco кои максимално ќе ви помогнат околу средувањето на вашиот двор.Можете да ги најдете со моќност до 1600W.

Косилки кои никогаш нема да ве разочараат.

Dokolku ste dobar domakin, profesionalen rabotnik ili bilo koj drug sto znae da rakuva so alat – Nie vi stoime na raspolaganje.Zaedno so vrvnite brendovi Makita i Ingco nudime se sto moze da vi  pomogne i da vi go olesni sekojdnevniot zivot.Pocnuvajki od sreduvanjeto na gradinata, pa do sekakov elektricen, bateriski, gradinarski alat…Za vasata gradina na raspolaganje gi imame elektricnite kosilki na Makita i Ingco koi maksimalno ke vi pomognat okolu sreduvanjeto na vasiot dvor.Mozete da gi najdete so mokjnost do 1600W.

Kosilki koi nikogas nema da ve razocaraat.

No products were found matching your selection.