Ѕвонци и портафони за домашна, станбена намена. Ѕвонците и портафоните се со две годишна гаранција и врвен квалитет од светски познатите брендови Commel и Nopal.Понудена е широка програма на ѕвонци, со една или две слушалки.електрични или безжични, со или без екран.Со една па дури и до 36 мелодии сигурно барем една е вистинската за вас која ќе го задоволи вашиот вкус.Најголем дел од ѕвоната се со јачина од околу 70 dB.Eдни од најпрактичните се видео домофоните со екран во боја и надворешна камера за ноќно снимање.Не чекајте, посетете ја нашата онлајн продавница и нарачајте некој од нашите ѕвонци и портафони.

Dzvonci i portafoni za domasna, stanbena namena. Dzvoncite i portafonite se so dve godisna garancija i vrven kvalitet od svetski poznatite brendovi Commel i Nopal.Ponudena e siroka programa na dzvonci, so edna ili dve slusalki. elektricni ili bezicni, so ili bez ekran.So edna pa duri i do 36 melodii sigurno barem edna e vistinskata za vas koja ke go zadovoli vasiot vkus.Najgolem del od dzvonata se so jacina od okolu 70 dB.Edni od najprakticnite se video domofonite so ekran vo boja i nadvoresna kamera za nokjno snimanje.Ne cekajte, posetete ja nasata onlajn prodavnica i naracajte nekoj od nasite dzvonci i portafoni.

Showing all 15 results