Куќна автоматика -Живееме во ера каде сè е автоматизирано или работата се извршува само со допир на едно копче. Куќната автоматика од Commel е наменета за да Ви ги олесни секојдневните задачи во домот, канцеларијата и градината, но и да Ви заштеди на електричната енергија.

Доколку сакате да сте во тек со вашата месечна  или годишна потрошувачка, слободно потпрете се на нас.Нудиме приклучок со далечински управувач кој ќе ви помогне да ја зачувате и вашата енергија. А не само енергијата во вашиот дом.Исто така дигитален тајмер со над 20 програми и голем LCD екран.Доста корисни се и дигиталните програмери и мерачите на потрошувачка на енергија.

Kukjna avtomatika-Ziveeme vo era kade se e avtomizirano ili rabotata se izvrsuva samo so dopir na edno kopce. Kukjnata avtomatika od Commel e nameneta za da vi gi olesni sekojdnevnite zadaci vo domot, kancelarijata i gradinata, no i da Vi zastedi na elektricnata energija.

Dokolku sakate da ste vo tek so vasata mesecna ili godisna potrosuvacka, slobodno potprete se na nas.Nudime priklucok so dalecinski upravuvac koj ke vi olesni da ja zacuvate vasata energija.А ne samo energijata vo vasiot dom.Isto taka digitalen tajmer so nad 20 programi i golem LCD ekran. Dosta korisni se i digitalnite programeri i meracite na potrosuvacka na energija

Showing all 7 results