Доколку сте добар домаќин, професионален работник или било кој друг што знае да ракува со алат – Ние ви стоиме на располагање.Заедно со врвните брендови Bosch, Mamut, Makita и Matrix нудиме се што може да ви помогне и да ви го олесни секојдневниот живот.Почнувајќи од средувањето на градината, па до секаков електричен, батериски и друг вид на алат.За вашата градина на располагање ги имаме електричните косилки на Makita и  Ingco кои максимално ќе ви помогнат околу средувањето на вашиот двор.Можете да ги најдете со моќност до 1600W.

Исто така доста практични се и помалите “косилки” односно тримери на Matrix  и Ingco кои се со доста помала моќност и можат да бидат електрични или бензински.

Електичните алатки се едни од најбараните во нашата онлајн продавница, посебно аголните брусалици на Bosch, Matrix  и Makita.

Со сигурност ви ја препорачуваме и Батериската брусалица Bosch GWS 18V-10 која моментално е на попуст.

 

Dokolku ste dobar domakjin, profesionalen rabotnik ili bilo koj drug sto znae da rakuva so alat – Nie vi stoime na raspolaganje.Zaedno so vrvnite brendovi Bosch, Mamut, Makita, Matrix i Ingco nudime se sto moze da vi pomogne i da vi go go olesni sekojdenvniot zivot.Pocnuvajki od sreduvanjeto na gradinata, pa do sekakov elektricen, bateriski i drug vid na alat.Za vasata gradina na raspolaganje gi imame elektricnite kosilki na Makita i Ingco koi maksimalno ke vi pomognat okolku sreduvanjeto na vasiot dvor.Mozete da gi najdete so mokjnost do 1600W.

Isto taka dosta prakticni se i pomalite “kosilkii” odnosno trimeri na Matrix i Ingco koi se so dosta pomala mokjnost a, mozat da bidat elektricni ili benzinski.

Elektricnite alatki se edni od najbaranite vo nasata onlajn prodavnica, posebno agolnite brusalici na Bosch, Matrix i Makita.

So sigurnost vi ja preporacuvame i Bateriskata brusalica Bosch GWS 18V-10 koja momentalno e na popust.

No products were found matching your selection.