Брза достава
Совети при купување
Редовно нови акции
Сигурно плаќање
Најдобри брендови

Издвоени Производи

Commel – Zagreb
е хрватски производител на кабелски макари, продолжни кабли, приклучни кабли и преносни кабинети за дистрибуција. Нивниот професионален персонал и модерно опремениот производствен капацитет, гарантираат висок квалитет. Сите производи се подложени на строга финална инспекција, пред истите да бидат испорачани до клиентот.

Производство на Кабелски Макари