Батериска брусалица со до 9000  вртежи во минута, со капацитет на батеријата околу 5 работни часа. Брусалицата е со тежина од 2.1кг ( без батеријата) и јачина од 18V. Футерот на батериската брусалица е М14 со дијаметар на плоча од 125мм . Секоја од нашите батериски брусалки има сигурна гаранција од 3 години , без никаков проблем. Секој производ е со врвен квалитет од светскиот бренд Bosch. Овој тип на алати е доста по практичен за користење од причина што нема да имате потреба да се плеткате во долгометражни кабли или слично.Може да се користи и за професионална и за домашна работа.Посетете ја нашата онлајн продавница и разгледајте ги нашите батериски брусалки.

Bateriska brusalica so do 9000 vrtezi vo minuta, so kapacitet na baterijata okolu 5 rabotni casa.Brusalicata e so tezina od 2.1kg ( bez baterijata ) i jacina od 18V.Futerot na bateriskata brusalica e M14 so dijametar na ploca od 125mm.Sekoja od nasite bateriski brusalki ima sigurna garancija od 3 godini, bez nikakov problem.Sekoj proizvod e so vrven kvalitet od svetskiot brend Bosch.Ovoj tip na alati e dosta po prakticen za koristenje od pricina sto nema da imate potreba da se pletkate vo dolgometrazni kabli i slicno.Moze da se koristi i za profesionalna i za domasna  rabota.Posetete ja nasata onlajn  prodavnica i razgledajte gi nasite bateriski brusalki.

No products were found matching your selection.