Доколку сте добар домаќин, професионален работник или било кој друг што знае да ракува со алат – Ние ви стоиме на располагање.Заедно со врвните брендови  Makita и Ingco нудиме се што може да ви помогне и да ви го олесни секојдневниот живот.Почнувајќи од средувањето на градината, па до секаков електричен, батериски, градинарски алат… За вашата градина на располагање ги имаме електричните косилки на Makita и  Ingco кои максимално ќе ви помогнат околу средувањето на вашиот двор.Можете да ги најдете со моќност до 1600W.

Исто така доста практични се и помалите “косилки” односно тримери на Matrix  и Ingco кои се со доста помала моќност и можат да бидат електрични или бензински.Посетете ја нашата оналјн продавница и разгледајте ја детално нашата програма на градинарски алат.

 

Dokolku ste dobar domakin, profesionalen rabotnik ili bilo koj drug sto znae da rakuva so alat – Nie vi stoime na raspolaganje.Zaedno so vrvnite brendovi Makita i Ingco nudime se sto moze da vi  pomogne i da vi go olesni sekojdnevniot zivot.Pocnuvajki od sreduvanjeto na gradinata, pa do sekakov elektricen, bateriski, gradinarski alat…Za vasata gradina na raspolaganje gi imame elektricnite kosilki na Makita i Ingco koi maksimalno ke vi pomognat okolu sreduvanjeto na vasiot dvor.Mozete da gi najdete so mokjnost do 1600W.

Isto taka dosta prakticni se i pomalite ”kosilki” odnosno trimeri na Matrix i Ingco koi se so dosta pomala mokjnost i mozat da bidat elektricni i benzinski.Posetete ja nasata onlajn prodavnica i razgledajte ja detalno nasata programa na gradinarski alat.

No products were found matching your selection.