Препознатливоста на брендот Commel потекнвуа од самата расвета и нивната специјализираност во ЛЕД Рефлекторите, Продолжните кабли, Лед Сијалиците. Секој Продукт од линијата на Commel и Lambario следува со 2 годишна гаранција и огромен број на работни часови при што гарантира врвен квалитет. Доколку сакате вашиот живот да е полесен и поедноставен commel е вашата прва дестинација за расвета.
При избор на вашиот лед рефлектор на вас останува да одлучите која јачина и големина ви е потребна. На располагање имаме лед рефлектори од 10,20,30,50,100,200 вати со или без сензор за движење.

Prepoznatlivosta na brendot commel i  lambario poteknuva od samata rasveta i nivnata specijaliziranost vo led reflektorite, prodolznite kablim led sijalicite. Sekoj produkt od linijata na commel i lambario  sleduva so dve godisna garancija i ogromen broj na rabotni casovi pri sto garantira vrven kvalitet. Dokolku sakate vasiot zivot da e polesen i poednostaven commel e vasata prva destinacija. Pri izbor na vasiot led reflektor na vas ostanuva da odlucite koja jacina i golemina vi e potreba. Na raspolaganje imame led reflektori od 10,20,30,50,100,200 vati so ili bez senzor za dvizenje.

Showing 1–24 of 41 results