Широк асортиман на Водовод и санитарија од светски познатите брендови Тел, Динамо Хит,  Еуросер. На располагање имаме Казанчиња, Бољери, Шољи, Умивалници, Чешми, Тушеви, Батериски тушеви.

Наскоро доаѓаат и  водоводни цевки со што целосно ке можете да ја користите нашата веб страна за комплетно опремување на вашиот тоалет или замена на веќе постоечките продукти, со цел завршување на водоводот во вашиот топол дом.

Од делот на санитарија располагаме со казанчиња, високо и ниско монтажни од брендот геберит, надградни умивалници во разчицни димензии, шољи моноблок.

Од делот на водовод располагаме со Бољери од брендот Динамо Хит, Комбиниран, нискомонтажен, од 10l, 50l, 80l, 100l.

Исто така од водовод располагаме со Тушеви и Чешми.

Sirok asortiman na vodovod i sanitarija od svetski poznatite brendovi Tel, Dinamo Hit, Euroser, Ceresit. Na raspolaganje imame kazancinja, boljeri, solji, umivalnici, cesmi, tusevi, bateriski tusevi.
Naskoro doagjaat i vodovodni cevki so sto celosno ke mozete da ja koristite nasata online prodavnica za kompletno opremuvanje na vasiot toalet ili zamena za vekje postoeckite produkti, so cek zzavrsuvanje na vodovodot vo vasiot topol dom.
Od delot na sanitarija raspolagame so kazancinja,  na visoko i nisko montazni, od brendot geberit, nadgradni umivanici so razlicni dimenzii, vo sklop so solji monoblok.

Od delot na vodovod raspolagame so boljeri od brendot dinamo hit, kombiniran boljer, niskomontazen boljer od 10, 50, 80, 100 litri.

Isto taka od vodovod raspolagame so tusevi i cesmi

Showing the single result