Кога вашиот стан има малку приклучоци или добиете неочекувани гости од другиот крај на светот. Кои не можат да го приклучат нивниот мобилен телефон или полнач за лаптоп на вашиот електричен приклучок.Или имате мали деца кои се веќе заштитени од допирање во електричните места.Commel ви излегува во пресрет со своите  разделници и адаптери кои ги решаваат сите ваши проблеми.

Разделниците можат да бидат во црна и бела боја, или пак транспарентни.Зависно од вашите потреби ги имаме со два или три приклучоци.Исто така можат да бидат и со или без вграден прекинувач.

Во врска со материјалот можете да направите одлука помеѓу пластични и гумени разделници, се по ваша желба.

Koga vasiot stan ima malku priklucoci ili dobiete neocekuvani gosti od drugiot kraj na svetot. Koi ne mozat a go priklucat nivniot mobilen telefon ili polnac za laptop na vasiot elektricen priklucok.Ili imate mali deca koi se zastiteni od dopiranje vo elektricnite mesta.Commel vi izleguva vo presret so svoite razdelnici i adapteri koi gi resavaat site vasi problemi.

Razdelnicite mozat da bidat vo crna i bela boja, ili pak transparentni.Zavisno od vasite potrebi gi imame so dva ili tri priklucoci.Isto taka mozat da bidat i so ili bez vgraden prekinuvac.

Vo vrska so materijalot mozete da napravite odluka pomegu plasticni i gumeni razdelnici, se po vasa zelba.

Showing all 11 results