Осветлете ја вашата омилена просторија со многу бараните ЛЕД-плафоњерки.Внесете во неа неутрална светла бела боја која ја нудат истите.ЛЕД-плафоњерки кои се прикладни за вашиот дом, канцеларија, гаража или било која друга просторија.Брендот Commel претставува гаранција за врвниот квалитет на сите производи од одделот на расвета, а и пошироко.Со таа цел ние ви ги препорачуваме ЛЕД-плафоњерките токму од овој бренд,кои со сигурност нема да ве разочараат.Истите се понудени со моќност од 18W и 24W.Нивната елегантно заоблена кружна форма секогаш ќе остане “in”, па затоа нема потреба да се грижите во врска со тоа.Исто така ви олеснуваме и со нашата нова понуда и поволните цени од 599 ден и 749 ден. Секој производ засебно си носи гаранција од дури две години.

Showing all 3 results