Батерии со врвен квалитет и долг животен век, располагаме со различни видови  почнувајќи од цинк па се до алкални батерии. Кодак производи  со гаранција за различна намена. Батериите за полнење се со најдобри перформанси за цената на нашиот пазар.Официјални дистрибутери на светскиот бренд Kodak за батерии. Цинк, Алкални, Heavy Deauty, Extra Life, за полнење. АА/ ААА .Секоја од нив има гаранција од 3 па некои и до 10 години.

Kodak baterii so vrven kvalitet i dolg zivoten vek. Raspolagame so razlicni vidovi baterii zapocnuvajki od cink pa se do alkalni baterii. Kodak bateriite se so garancija za proveren i siguren kvalitet. Bateriite za polnenje se so najdobri performansi za cenata na nasiot pazar.Oficijalni distributeri na svetskiot brend Kodak za baterii.Cink, Alkalni, Heavy Deauty, Extra Life, za polnenje.AA/ AAA.Sekoja od niv ima garancija od 3 pa nekoi i do 10 godini.

No products were found matching your selection.