Сакате редовно да го средувате вашиот двор и кога и да погледнете да останете занемени од тоа како уредно изгледа истиот?Помалите ”косилки” односно Тримери на Matrix и Ingco кои се со доста помала моќност и можат да бидат електрични или бензински.Тие можат да ви помогнат и да ви ја олеснат работата во вашиот двор или градина.Исто така се користат и за косење на трева во парковите во населбите и слично.Посетете ја нашата оналјн продавница и разгледајте ја детално нашата програма на тримери односно општо целата програма на целокупниот градинарски алат и ние ви гарантираме дека нема да бидете разочарани.

 

Sakate redovno dago sreduvate vasiot dvor i koga i da poglednete da ostanete zanemeni od toa kako uredno izgleda istiot?Pomalite ”kosilki” odnosno Trimeri na Matrix i Ingco koi se so dosta pomala mokjnost i mozat da bidat elektricni ili benzinski.Tie mozat da vi pomognat i da vi ja olesnat rabotata vo vasiot dvor ili gradina.Isto taka se koristat i za kosenje na treva vo parkovite vo naselbite i slicno.Posetet ja nasata onlajn prodavnica i razgledajte ja detalno nasata programa na trimeri odnosno opsto celata programa na celokupniot gradinarski alat i nie vi garantirame deka nema da bidete razocarani.

 

 

No products were found matching your selection.