-18%

WiFi Smart утичница, Android + iOS | Commel

Commel

ART. 265-305
•Max. opterećenje : 16 A / 3680 W
•Nazivni napon : 230 V~ 50 Hz
•WiFi : 2.412 ~ 2.484 GHz ( IEEE802.11/b/g/n )
•EAN : 3858890449006
• Контролирајте ги електричните уреди далечински од вашиот паметен телефон или таблет без разлика каде се наоѓате
• Функција на програмерот – за лесно поставување на автоматско вклучување и исклучување
• Функција за одбројување
• Случајна функција

1,399 ден 1,699 ден

WiFi Smart утичница, Android + iOS, со можност за пуштање/ гасење преку интернет. Програматор за автоматски фунцкии. 16 А, 3680W, 230 V~

brands