“T” разделник со два приклучоци – транспарентен | Commel

Commel

АРТ. 240-103
• Боја: транспарентна
• Број на приклучници: 2
• Макс. оптоварување: 16 A / 3500 W
• Номинален напон: 250 V
• ЕАН: 3858890448313

125 ден