-38%

Поврзувачки кабел за пегла – 2m | Commel

Commel

331/5000
АРТ. 0333
• Кабел: H03RT-H 3G0.75
• Должина: 2 м
• Боја: бела
• Приклучок: 16 A / 250 V
• Макс. оптоварување: 6 A / 1300 W
• Номинален напон: 250 V
• ЕАН: 3859888558403

249 ден 399 ден

Поврзувачки кабел за пегла 6 A 250 V ~ 1300 W ( H03RT-H 3G0,75 / 2 m)

brands

Должина на кабел

315