ЛЕД Сијалица E27, 13W – 6500K, 1220lm | Commel

Commel

АРТ. 305-114
• моќност: 13 W
• Светлечки флукс: 1220 lm
• Температура на светлина: 4000 K
• Индекс на враќање на бојата: RA> 80
• Lивотен век: 25.000 ч
• Номинален напон: 220-240 V
• Основа: E27
• EAN: 3858890446500

115 ден