ЛЕД панел 18W квадратен, вграден – 4000K | Commel

Commel

АРТ. 337-422
• моќност: 18 W
• Светлечки флукс: 1300 lm
• Температура на светлина: 4000 K
• Фактор на моќност:> 0,5
• Индекс на враќање на бојата: RA> 80
• Lивотен век: 20,000 ч
• Димензии на ламбата: 220 x 220 x 32 mm
• Димензии на монтажната дупка: 205 x 205 mm
• ЕАН: 33858890448818

599 ден

ЛЕД панел 18W, квадратен, вграден, 1380/1300/1230 lm, Ra> 80, 20 000 h, димензии на светилка 220 x 220 x 32mm, димензии на отворот: 205 х 205mm, 165-265 V~ 50-60 Hz

brands

Моќност

282

Боја на светлина

291

Облик

331

Монтажа

330