Комбиниран разделник со три приклучоци и прекинувач | Commel

Commel

АРТ. 240-303
– 3 –
• Број на приклучници: 2
• Боја: бела
• Макс. оптоварување: 2,5 A / 16 A
• Номинален напон: 250 V
• ЕАН: 3858890441499

155 ден