-16%

Кабелска макара на ПВЦ добош 40m – 3G1,5 | Commel

Commel

АРТ. 0956
• Кабел: H05VV-F 3G1,5
• Должина на кабелот: 40 м
• Боја на кабел: Црна
• приклучници: 4 x 230 V ~ / 16 A
• Приклучок: 230 V ~ / 16 A
• Дијаметар на ролна: 280 mm
• Степен на заштита: IP20
• Вградена заштита од преоптоварување – термички прекинувач
• ЕАН: 3858883839173

3,199 ден 3,799 ден

Кабелска макара на ПВЦ добош, 280 mm, монофазна, 16 A 250 V ~ 3500 W IP20 (H05VV-F 3G1,5 / 40 m)

brands

Должина на кабел

273

Категорија

307

Тип на кабел

310