-15%

Кабел за косилка 3G1 – 25m | Commel

Commel

АРТ. 0872
• Кабел: H05VV-F 3G1
• Должина: 25 м
• Боја: црвена
• Макс. оптоварување: 10 A / 2200 W
• Номинален напон: 250 V
• Степен на заштита: IP20
• ЕАН: 3858883830248

1,149 ден 1,349 ден

Продолжен кабел со приклучок и вклучок “Шуко” 10 A 250 V ~ 2200 W, црвен H05VV-F 3G1 / 25 m

brands

Должина на кабел

284