Гумен разделник со три приклучоци | Commel

Commel

АРТ. 240-501
• Број на приклучници: 3
• Боја: црна
• Макс. оптоварување: 16 А
• Номинален напон: 250 V
• Степен на заштита: IP44
• ЕАН: 3858890443073

549 ден