-20%

Дигитален мултимер | Commel

Commel

АРТ 450-102
• Напон со наизменична струја 200 V – 600 V
• DC напон 200 mV – 600 V
• DC вирус 20 µA – 10 A
• Otpor 200 Ω – 2000 kΩ
• ЕАН: 3858890443769

799 ден 999 ден

Дигитален мултиметар, дисплеј со 3½ броеви; мерење на DC и AC напон, DC струја, отпор, проверка на диода и проводливост, индикатор на празна батерија, заштита од преоптеретување, тип на батерија 1 x 9V

brands