Aвтоматски осигурувач 32A 1P B | Commel

Commel

АРТ. 465-032
• Номинална струја: 32A
• Родови: 1
• Карактеристика на активирањето: Б
• Номинална моќност на кршење: 6000A
• ЕАН: 3858883834482
ART. 465-032

99 ден