Аголна брусалица 2600W, 230mm – Makita

Makita

Потрошувачка, моќност 2.600 W
Број на вртежи во празен од 6.600 min-1
Големина на насад М14
Насаден отвор на диск Ø 22,23 mm
Пречник на диск Ø 230 mm
Димензии (Д x Ш x В) 503 x 250 x 140 mm
Тежина EPTA 6,7 kg

14,999 ден