Аголна брусалица 2200W, 230mm – Makita

Makita

Моќност: 2200 W
Вртежи во празен од: 6.600 rpm
Пречник на брусен диск: 230 mm
Бучава звучна моќност: 102 dB(A)
Вибрации при брусење: 7.5 m/s²
Димензии: 450 x 250 x 144 mm
Тежина: 5.5 kg

9,999 ден