Аголна брусалица 2200W, 230mm – Makita

Makita

Моќност: 2200 W
Вртежи во празен од: 6.600 rpm
Насаден отвор на диск: 22,23 mm
Пречник на брусен диск: 230 mm
Бучава звучна моќност: 100 dB(A)
Вибрации при брусење: 5.5 m/s²
Димензии: 473 x 249 x 140 mm
Големина на насад: M14
Тежина: 5.8 kg

GA9020

8,999 ден