Аголна брусалица 2200W, 230mm – Makita

Makita

Моќност: 2200 W
Вртежи во празен од: 6.600 rpm
Пречник на брусен диск: 230 mm
Бучава звучна моќност: 102 dB(A)
Вибрации при брусење: 6,5 m/s²
Димензии: 450 x 250 x 145 mm
Тежина: 5.7 kg

GA9061R

11,999 ден