Аголна брусалица 1600W, 180mm – Makita

Makita

Моќност: 1.600 W
Вртежи во празен од: 0 – 4.000 rpm
Гол. на подложно перниче: 180 mm
Пречник на брусен диск: 125 mm
Пречник на брусен диск: 180 mm
Бучава на звучна моќност: 99 dB(A)
Вибрации при брусење: 2.5 m/s²
Димензии: 453 x 170 x 136 mm
Тежина: 3.5 kg

SA7000C

12,999 ден