-17%

Електропневматски кршач 1600W – Matrix

Matrix

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Matrix
MATRIX MTX-EDH 1600-15-K Електропневматски кршач, 2 години гаранција !

14,999 ден 18,000 ден

Електропневматски кршач MATRIX MTX-EDH 1600-15-K

Произведувач MATRIX
Модел EHD 1600-15-K
Моќност 1600 W
Број на вртежи во празен од 0 – 2000/ min
Број на удари 1500/ min
Мок на удар 50 Ј
Прифат SDS +
Нето тежина 22 kg

SKU: Matrix EDH 1600-15-K Category: