-17%

Бензински агрегат за струја 5500W

Matrix

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Matrix
2 год. ГАРАНЦИЈА

59,999 ден 72,000 ден

Макс. Излезен напон 220 V
Номинална сила 5500 W
Погонско гориво Бензин
Време на работа со тенко гориво 10 l/h
Максимална сила 5500 W
Зафатнина на моторот 196 ccm
Бренд Matrix
Гаранција 2 год.
Тип на производ Агрегати
Маса 43 kg

SKU: Matrix PG 5600 Category: