-31%

Акомулаторски Одвртувач 10,8V/1,3Ah – Matrix

Matrix

2,599 ден 3,744 ден

• Напон на акумулаторот 10.8 V
• Капацитет на акумулатор 1,3Ah
• Тип на акумулатор: LI-ion
• Број на вртежи во празен од 0-350/min 1 брзина 0-1.250/min
• Капацитет на стезна чаура: 0,8 -10 mm
• Макс. дупчење- челик: 10 mm
• Макс. дупчење- дрво: 20 mm
• Најголем вртежен момент: 18 Nm
• Тежина EPTA 1,3 kg
• Производител: Matrix

SKU: Matrix AK 10,8V Li Category: