-17%

Агрегат за струја

Matrix

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Matrix
2 год. ГАРАНЦИЈА

23,999 ден 28,800 ден

Информации за производот „Инвертер генератор на напојување IG 2000i“
Matrix IG2000i е сигурен 4-тактни генератор на енергија, кој благодарение на инвертер технологијата е исто така погоден за работа на чувствителни уреди како лаптопи или паметни телефони
Погоден за употреба во случај на прекин на струја дома, кампување, градина и работилница – благодарение на компактната големина и малата тежина од само 15 кг, уредот може лесно да се транспортира
Волумен при пристојност од 4 метри само 64 dB
Со предупредување за преоптоварување и заштита од недостаток на масло за безбедно работење подолг временски период
Мрежа: 230v / 50hz; Максимална моќност: 2kW / 8,69A; Номинална моќност: 1, 8kW / 7,8A; Вид на ликвидација: бакарен ладен воздух, 1 цилиндар, 4-тактен, OHV мотор; Коњски сили: 5,9 брзина на мирување: 3300 вртежи во минута; Волумен на резервоар: 10 литри; Волумен на резервоарот за масло: 0,35L Капацитет на повлекувачот (кубика): 113cc Време на траење при 1/2 оптоварување: 11 часа; Приклучоци: 2x230V VDE приклучоци Опрема: еднофазно ниво на јачина на звук (dBA): 64dB Додатоци: алатка, упатство за корисник

SKU: Matrix IG 2000 i Category: