-17%

Агрегат за струја 3000W

Matrix

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Matrix
2 год. ГАРАНЦИЈА

29,999 ден 36,000 ден

Matrix IG3000i е сигурен генератор на струја од 4 удари кој користи технологија на инвертер за работа со чувствителни уреди како лаптопи и паметни телефони.
Погоден за употреба во случај на прекин на електричната енергија дома, кампување, градина и работилница – благодарение на компактната големина и малата тежина од само 15 кг, уредот е лесен за транспорт
Генераторот има моќност од 3000 вати и има континуирана моќност од 2800 вати
Две приклучоци за уреди со 230 V

SKU: Matrix IG 3000I Category: