-17%

Агрегат за струја

Matrix

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Matrix
2 год. ГАРАНЦИЈА

49,999 ден 60,000 ден

Стенли Генератор SG 5600 Основен е енергија на снабдувачот со високи перформанси кој обезбедува снабдување со електрична енергија, дури и во оддалечени локации или во случај на прекин на електричната енергија. Со својот моќен 4-тактни мотор, тој нуди моќност од 5000 вати. Благодарение на едноставниот електричен стартер, уредот може да се стартува на лесен начин. Покрај тоа, има 2 приклучоци од 230 волти и приклучок за напојување од 400 волти. Големите, гумени тркала и практичните рачки за носење овозможуваат транспорт и преместување на генераторот. Мрежа: 400V / 230V
Максимална моќност: 5,6kW / 3,4kW
Номинална моќност: 5,0kW / 3,0kW Појава на
мозочен удар: 88×64 mm
регулатор на напон: AVR
Вид на ликвидација: 140 mm бакарна ликвидација Тип на
мотор: OHV, ладен со воздух, 4-тактен
мотор Модел: 188F
Максимална моќност на моторот: 13 КС
Брзина на мирување : 3240 вртежи во минута
Капацитет на резервоарот: 25L
Содржина на масло: 1,1L
Изместување: 389CC Ниво на
јачина на звук: 97dB (A)

SKU: Matrix SG 5600 Basic Category: