-17%

Агрегат за струја

Matrix

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Matrix
2 год. ГАРАНЦИЈА

21,999 ден 26,400 ден

Матрикс Стенли генератор на енергија SIG 1200S
Компактен дигитален генератор на енергија – поради неговата инвертер технологија и чистиот, стабилен излезен напон, може да се користи за микробранови, телевизии, лаптопи и компјутери.

Излез на мотор: 1500 вати Тип на мотор: 4 удари, 1 цилиндар, ладен во воздух, OHV Поместување: 53,5 CC Макс. Излез (S2 5 мин): 1200 вати номинален излез (S1): 1000 вати номинален напон AC: 230 волти Фреквенција: 50 Hz, 4.3 А Почетен систем: Повлечете го стартерот Резервоар за бензин: 3,5 литри Времетраење: 6,6 часа со 2/3 полнење Потрошувачка со 2/3 полнење 0,68 литри / час Волумен: 93 dB на 0m; 70 dB на опрема оддалечена од 4м

SKU: Matrix SIG 1200S Category: